Úloha peňazí v menovej politike Európskej centrálnej banky - Nemec, Marián
Tvorba stratégie menovej politiky ECB. Stručný vývoj stratégií menovej politiky z hľadiska významu regulácie množstva peňazí pri stabilizácii ekonomiky. Revidovaná stratégia ECB a jej kritika. Rámcová analýza podmienok na monetárne cielenie v eurozóne