Vplyv veľkosti štátov na efektívnosť ich hospodárenia - Sojka, Jozef
Analýza vplyvu veľkosti štátov na efektívnosť ich hospodárenia. DEA (Data envelopment analysis) veľkostných skupín ekonomík. DEA európskych štátov.