Diverzita interkultúrneho manažmentu v slovenských podnikoch - Slaninková, Jana
Situácia v slovenských podnikoch a názory zamestnancov firiem, kde sa na riadení spoločnosti podieľajú zahraniční investori. Formy vstupu na zahraničný trh. Interkultúrny manažment a riadenie vzťahov medzi rôznymi kultúrami. Internacionalizácia spoločenského a ekonomického života na Slovensku.