[Mikroekonómia] - Stanek, Vojtech
Recenzia na publikáciu, ktorá ponúka výklad súčasnej mikroekonomickej teórie. Je určená najmä študentom vysokých škôl, ale aj pracovníkom teoretického frontu a ostatným pracovníkom hospodárskej praxe, ktorí denne riešia zložité úlohy efektívneho fungovania pracoviska.