Cena rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave za publikačnú činnosť v roku 2008 - Lovászová, Miriam
Informácia o udeľovaní Cien rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave za najlepšie publikačné výstupy učiteľov.