Pravidlá decentralizácie treba upraviť - Horváthová, Lenka
Námety pre komunálnu reformu, ktoré vyplynuli z reprezentatívneho výskumu Ekonomickej fakulty Technickej univerzity v Košiciach. Prvá etapa decentralizácie. Druhá etapa decentralizácie. Decentralizácia a hospodárska kríza.