Využitie satelitov pri monitorovaní klimatickej zmeny - Lapin, Milan
Problém klimatických zmien, rôzne názory odborníkov na klimatické zmeny. Satelity ako pomôcka pri monitorovaní klimatických zmien. Príklady globálneho monitoringu vybraných prvkov - teplota. Príklady globálneho monitoringu vybraných prvkov - morský ľad.