Absolventi škôl na trhu práce - Páleník, Michal
Analýza príspevkov Európskeho štatistického úradu - Eurostat v oblasti nezamestnanosti mladých ľudí. Miera nezamestnanosti podľa vzdelania a veku v SR. Politika trhu práce a mladí ľudia. Absolventská prax a odporáčania OECD. Nástroje aktívnej politiky trhu práce.