[Development in the Bologna Process. EACEA.] - Srnánková, Ľubomíra
Recenzia štúdia dostupná na webovej stránke Eurydice poskytuje prehľad o napredovaní a realizácii reformných krokov v oblasti vysokoškolského vzdelávania v 46 signatárskyh štátoch, ktoré podpísali Bolonskú deklaráciu. Štúdia je doplnená grafmi, ktoré ilustrujú situáciu daných tém v jednotlivých signatárskych štátoch.