Poistenie zodpovednosti za škodu miest a obcí - Kašiar, Ján
Poistenie zodpovednosti za škodu miest a obcí predstavuje špecifický produkt poistenia zodpovednosti za škodu. Poistná terminológia. Náležitosti poistnej zmluvy. Rozsah poistenia - poistné riziká. Výluky z poistenia. Základné povinnosti poisteného. Oznámenie poisteného o vzniku poistnej udalosti. Každá zmena poistenia musí byť písomne dohodnutá.