Inštitúcie EÚ - finančné inštitúcie - Tkáč, Vojtech
Európska investičná banka (EIB). Štatút EIB. Európsky investičný fond. Európske bankové inštitúcie pôsobiace mimo EÚ - Európska banka pre obnovu a rozvoj, Rozvojová banka Rady Európy, Dvor audítorov, Európsky úrad pre boj proti podvodom - OLAF. Trestný zákon v podmienkach SR. Adresy.