Komparácia vybraných ukazovateľov rodovej rovnosti v Slovenskej republike - Sika, Peter, 1975-
Gender mainstreaming. Miera ekonomickej aktivity žien. Vzdelanostná a veková štruktúra aktívne pracujúcich mužov a žien v SR. Rodový mzdový rozdiel v SR. Stav a vývoj v období rokov 2006-2008. Kariérny rast a rodovosť.