Charakteristika dôchodkových systémov v Európskej únii - Škrovánková, Lea, 1954-
Charakteristika vybraných systémov dôchodkového poistenia v súčasnosti. Pojem zamestnanecká penzijná schéma. Iné formy dôchodkového zabezpečenia. Metóda pay-as-you-go. Metóda účtovných rezerv. Systém dôchodkového poistenia v SR.