Biznis etiketa so zahraničnými obchodnými partnermi - Littvová, Zuzana
Obchodní partneri z arabských štátov a Blízkeho východu - rokovací jazyk, tabuizované témy a zvyklosti pri obchodnom rokovaní. Obchodní partneri zo Spojených štátov amerických. Japonskí obchodní partneri.