Integrácia RFID do oblasti logistiky - Michálek, Ivan
Logistika zahrňuje integrované plánovanie a kontrolu informačných tokov od dodávateľa k odberateľovi. Alokácia zodpovednosti distribúcie a minimalizácia vynaložených nákladov na zabezpečenie služieb. RFID a príbuzné technológie ako súčasť informačného logistického reťazca.