Elektronické zdravotníctvo - zavedenie čipovej karty - Hrašková, Dagmar
Ciele projektu eHealth. eHealth na Slovensku. Hlavné komponenty eHealth. Financovanie projektov z oblasti eHealth. Čipová karta v zdravotníctve. Systém zavedenia čipovej karty. Čo by priniesla aplikácia projektu čipovej karty pre slovenské zdravotníctvo. Výhody a nevýhody. Koordinácia informatizácie v zdravotníctve SR.