Ordoliberalizmus a jeho vplyv na implementáciu fenoménu konkurencie do predstavy o sociálne trhovom hospodárstve - Tokárová, Mária
Rozvinutie teórie konkurencie a trhových štruktúr. Vznik neoliberálnej tradície. Ordoliberalizmus a jeho princípy. Zmeny v otázke ochrany a podpory konkurenčného prostredia. K niektorým problémom protimonopolnej politiky v Nemecku.