Uplatnenie bechmarkingu v sieťových odvetviach - Mikušová, Miroslava
Sieťové odvetvia a vzájomná prepojenosť so všetkými odvetviami národného hospodárstva. Charakteristika sieťových odvetví a opodstatnenosť využitia benchmarkingu. Metodika benchmarkingu podnikov pôsobiacich v sieťových odvetviach. Inovácie pre zvýšenie efektívnosti a atraktívnosti benchmarkingového procesu.