Letecké právo a ekonomické stratégie EÚ - Sedláčková Novák, Alena
Medzinárodný charakter leteckej dopravy a pramene medzinárodného leteckého práva. Pramene leteckého práva na Slovensku a v EÚ. Ekonomické stratégie letísk a trh leteckej dopravy. Európska komisia a jednotný regulačný systém pre celú EÚ.