Aplikácia projektu Manažérske výkazníctvo v podnikovom riadení - Hrašková, Dagmar
Koordinovaný spôsob riadenia jednotlivých prierezových procesov prostredníctvom aplikácie projektu Manažérske výkazníctvo. Charakteristika projektu Manažérske výkazníctvo. Manažment manažérskeho výkazníctva. Informačná architektúra manažérskeho výkazníctva. Vytvorenie stromu výkazov - členenie výkazov. Smernica pre užívateľov projektu Manažérske výkazníctvo.