Manažment nákladov a finančné rozhodovanie - Krištofík, Peter
Najdôležitejšie charakteristické črty manažmentu nákladov. Koncept relevantnosti v manažérskom rozhodovaní. Relevantné náklady a výnosy. Rozhodnutie o prijatí, resp. zamietnutí jednorazovej objednávky. Strategické rozhodnutie - vyrábať, či nakupovať. Rozhodnutie o výmene zariadenia. Rozhodnutie o skončení výroby výrobku. Rozhodovanie o produktovom mixe pri kapacitných obmedzeniach.