<The> energy community - EU energy enlargement? - Simurdić, Milan
Európska únia povzbudzuje k rozširovaniu Energy Community (Energetické spoločenstvo) v rámci krajín EÚ. Vnútorná a vonkajšia energetická politika EÚ. Základ a vývoj Energy Community. Ako pracuje Energy Community. Dôvody budovania energetickej integrácie. Aká je budúcnosť Energy Community. Energetická bezpečnosť a stabilita.