Firemné vzdelávanie formou eLearningu - Mravčák, Michal
Tlak na kvalitu vzdelávacieho procesu vo firemnom prostredí a meniace sa požiadavky na zvládnutie kľúčového firemného know-how vytvárajú priestor pre eLearning. Dokáže sa daným potrebám prispôsobiť jednoducho a efektívne. Organizácia vzdelávania. Tvorba kurzov a testov. Zavedenie eLearningového systému. Jeho výhody. Porovnanie nákladov.