Ako pripraviť dobré www stránky - Škutková, Jana
Webová stránka dnes nie je otázkou úspechu, ale často aj prežitia firmy. Bez kvalitných a aktuálnych webových stránok nepôsobí dodávateľ dôveryhodne. Návod ako vytvoriť "dobrú" www stránku.