Co přinese nový zákon o platebním styku? - Ivanský, Tomáš
Účinnosť zákona o platobnom styku s platnosťou od 1.11.2009 v ČR. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2007/94/ES zo dňa 13.novembra 2007 o platobných službách na vnútornom trhu (Payment Services Directive, PSD). Hlavné dopady zákona .