Marketingové bubliny a bublinky - Bohuněk, Bohuslav
Vedľa známej CRM bubliny a stále narastajúcej bubliny v podobe komunitného marketingu sa v odbore marketingu nájde rad ďalších väčších či menších bublín. Desať marketingových bublín - omylov: spoločenská zodpovednosť, green-marketing, neuromarketing, vernostné programy, výskum internetový a ďalšie.