Nejen banky čeká další vlna regulace - Bauerová, Jaroslava
Európsky palament a Rada EÚ odsúhlasili zmenu smernice o kapitálových požiadavkách pre banky, sporiteľne a obchodníkov s cennými papiermi. Novela smernice a zákon o bankách v ČR. Basilejský výbor pre bankový dohľad a dohody prijaté na úrovni skupiny G20. Príprava zmien CRD (Capital Requirements Directive) vo forme smerníc EK.