Motivace a stabilizace zaměstnanců v době krize - Nemečková, Iveta
Problematika zamestnancov v bankovom sektore a rozvoj ľudských zdrojov v bankách. Stabilizácia manažérov a radových zamestnancov v bankách v čase hospodárskej krízy. Plnenie ukazovateľov a znižovanie nákladov v súčasnej hospodárskej situácii. Motivačné programy a vzdelanosť zamestnancov.