Budoucnost: jednotné řízení distribučních kanálů - Štěrba, Daniel
Súčasný stav distribučných kanálov (pobočky, call centrá a ďalšie). Podpora a rozvoj distribučných kanálov. Nové produkty a služby portálovým či e-shopovým spôsobom. Jednotné automatizované prístupy potrebné ku konsolidácií dát. Multikanálové distribúcie systému Ness Technologies v ČR.