Tak. A teď co s nimi? - Bartošová, Veronika
Zákaznícka participácia na tvorbe konceptu produktu a značky, inováciách či komunikácii ako vyhľadávaná alternatíva tradičného marketingu. Spôsoby, akými je možné využiť zákazníkov pre firemný marketing. Angažovanie spotrebiteľov v prospech značky. Príklady z praxe vybraných firiem.