Psychická záťaž na pracovisku - Bedlovičová, Danica
Psychická pohoda zamestnancov. 3 formy psychickej záťaže. Hodnotenie psychickej pracovnej záťaže. Ochrana zdravia pred psychickou záťažou. Diskriminácia zamestnancov.