Organizačný poriadok - Poniščiaková, Oľga
Najdôležitejšie zistenia v oblasti organizačných štruktúr. Typ organizačnej štruktúry. Centralizácia a decentralizácia rozhodovania. Optimálna organizačná štruktúra, pružnosť a stabilita. Efektívna organizačná štruktúra.