E-commerce for business skilfulness - Hasan, Jamal
Obchodné stratégie a elektronický obchod. Elektronický obchod a zručnosť, odbornosť. Využitie informačných technológií v obchodnej stratégii. Významné prvky elektronického obchodu. Elektronický obchod ako nástroj zvýšenia hodnoty produktu, ako aj obchodnej stratégie. Príklady. Nová a stará stratégia. Implementácia stratégie elektronického obchodu. Technická a obchodná implementácia.