Meranie výkonnosti podniku - kontrolingový nástroj BSC - Hrašková, Dagmar
Výkonnosť podniku a metóda Balanced Scorecard (BSC). Aplikácia metódy BSC, implementácia metódy BSC. Využitie projektového manažmentu pri implementácii metódy BSC.