Tatrám pomôže zreálnenie cien - Blažková Brezovská, Eva
Rozhovor s riaditeľom Združenia cestovného ruchu Vysoké Tatry - charakteristika združenia. Prelomový kalamitný rok 2004. Členská základňa združenia. Marketingové zámery regiónu. Ako prilákať, alebo udržať hosťa. Pokles návštevnosti a tržieb na začiatku tohto roka. Znižovanie cien. Úbytok ruských a ukrajinských turistov. Tatry zaujímavé aj pre anglicky hovoriacich turistov. Novinky v ponuke.