[Daňovníctvo-daňová teória a politika - praktikum] - Vališová, Daša, 1982-
Recenzia na publikáciu, ktorá predstavuje základný študijný materiál na precvičenie vybraných problémov z oblasti daňovej sústavy platnej v SR.