[Systém zabezpečovania a zdokonaľovania kvality na Ekonomickej univerzite v Bratislave] - Alexy, Július, 1926-2024
Recenzia na publikáciu, ktorá dokumentuje nový prístup k modelu vzdelávania a vedy na EU v Bratislave, s cieľom uplatňovať excelentnosť pri skúmaní prebiehajúcich zmien vo svetovej ekonomike, a to zo strany intelektuálneho potenciálu.