SPA v číslach - Cathala, Hana
Štatistiky SPA hotelov a zariadení poskytujúcich SPA služby podávajú uspokojujúce výsledky ziskov a hovoria o schopnosti udržať si komerčnú maržu aj napriek súčasnej hospodárskej kríze. Čísla zo sektoru SPA vo Francúzsku. Kto sú klienti SPA. Hlavné úlohy SPA v hoteloch - zaistiť konkurencieschopnosť, doplniť ponuku služieb, pritiahnuť záujem solventnej klientely. Rentabilita SPA.