Sociálny fond - všetko čo o ňom treba vedieť - Mintál, Ján
Subjekty povinné vytvárať sociálny fond. Spôsob tvorby sociálneho fondu. Zásady použitia prostriedkov sociálneho fondu. Účtovanie sociálneho fondu a zúčtovanie jeho prostriedkov. Režim zdaňovania príjmov plynúcich zo sociálneho fondu.