Umění komunikace v době krize - Balarinová, Michaela
Správanie vyspelých a rozvojových krajín v čase krízy. Tzv. index nervozity v období krízy. Krátkodobé praktiky komunikácie značky. Cenové stimuly. Optimizmus a nostalgia v období krízy.