Harmonizácia daní v Európskej únii - Mečár, Miroslav
Daňová politika a EÚ. Čo je daňová harmonizácia. Daňová harmonizácia a konkurencia. Daňová harmonizácia priamych a nepriamych daní v rámci EÚ. Jurisdikcia Európskeho súdneho dvora v procese harmonizácie priamych daní.