Princípy v manažmente a v podnikaní - Košturiak, Ján
Kreatívna deštrukcia ako nevyhnutný proces vytvárania trvalého životaschopného trhového priestoru. Rozdiely medzi metódami a princípmi. Úpešní a neúspešní podnikatelia a podniky. Rovnováha dodržiavania vzťahov v spoločnosti, v životnom prostredí a v ekonomike.