Franchising je strednodobou ucelenou koncepciou podnikania - Pauličková, Alena
Definícia franchisingu. Z histórie franchisingu. Zmluva o franchisingu. Výhody a nevýhody franchisingu. Výber vhodného druhu franchisingu. Financovanie a úloha bánk v rozvoji franchisingu.