Arbitráž v Medzinárodnom stredisku pre riešenie investičných sporov - Chovancová, Katarína
Washingtonský dohovor - základná charakteristika. Medzinárodné stredisko pre riešenie investičných sporov (ICSID CENTRE). ICSID arbitráž - charakteristika a hlavné kritériá. Rozhodcovské pravidlá ICSID.