Mortgage banking development in the Slovak Republic - Múčková, Viktória
Makroekonomické prostredie - súčasná situácia. Bankový sektor na Slovensku. Vývoj hypotekárneho bankovníctva. Systém krytých cenných papierov, jeho implementácia na Slovensku v roku 1996.