Direct marketing je predajcom, ktorý nepýta plat - Škutková, Jana
Hospodárska kríza a obmedzenie firemného rozpočtu. Pokles tržieb a existenčné problémy. Komunikácia a propagácia. Priamy marketing a priama komunikácia - efektívne zrealizovaná akcia. Desať tipov pre úspech priameho marketingu.