Obchodné rokovanie úspešného predajcu - Nosek, Jiří
Fázy systému práce obchodného zástupcu, resp. predajcu. Základné pravidlá riadenia obchodného rokovania. Úspech a rozpoznanie želania klienta. Vystupovanie a komunikácia zástupcov firiem. Reprezentovanie firmy a dotiahnutie obchodu do úspešného konca.