Solventnost II: znění směrnice schváleno - Fialka, Jiří
Rada ministrov hospodárstva a financií (ECOFIN) a záverečné schválenie smernice Solventnosť II. Nový režim poisťovacieho sektoru nadobudne platnosť 31.októbra 2012. Životné poistenie a akciové riziko (tzv."equity dampener"). Lamfalussyho proces. Európska federácia pre poistenie a zaistenie (CEA).