Hlavné paradigmy logistiky ako východisko pre tvorbu modernej koncepcie logistiky - Tkáčiková, Jarmila
Stručná ukážka doterajších výstupov projektu na teoreticko-metodologickej úrovni, ktorá ďalej konkretizuje premietnutie záverov do metodickej, obsahovej, informačnej a aplikačnej úrovne predkladanej modernej koncepcie logistiky.