Asistence při nehodě v zahraničí - Fuchs, Vladimír
Programy poisťovní a efektívna pomoc klientom pri haváriách vozidiel v zahraničí. Asistenčné programy a základné poistenie automobilov. Nadštandardné programy a formy pripoistenia. Sezónne vplyvy nehôd a zásahy v zahraničí. Právne a administratívne služby v oblasti poistenia motorových vozidiel.